8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress-pohjainen blogiyhteisö

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.9.2014 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Projektin taustaa
Laihdutusta ja painonhallintaa käsittelevä julkaisu. Olemme rakentamassa blogisivustoa, johon tulee noin 10-20 erillistä blogia. Meillä on olemassa wordpress-pohjainen kotisivu, joka on vanhentunut eikä vastaa tarpeitamme. Uudet sivut olisi myös hyvä tehdä wordpressillä, sillä sen päivitys onnistuu meiltä.

Uudet sivut vai päivitys?
Luultavimmin helpointa on tehdä kokonaan uudet sivut, sillä muutostarpeet ovat niin suuret.

Sivujen tarkoitus?
Sivustolla on tarkoitus viihtyä blogeja lukemalla. Lisäksi sivustolta tulee helposti löytyä infosivu sekä ohjaus verkkokauppaamme.

Sivujen sisältö
10-20 blogia, joiden sisältö päivittyy visuaalisesti etusivulle. Lisäksi infosivu ja muutama muu tarpeellinen pysyväissivu. Jokaisen blogin on tarkoitus olla visuaalisesti hyvin samantyyppinen, mutta bloggaajat voivat muokata joitakin sivupalkissa olevia asioita. Bloggaajia tulee olemaan useita, joten blogin päivittämisen pitäisi sujua helposti.

Sivujen tyyli
Sisällöllisesti samankaltainen kuin www.bellablogit.fi

Muuta
Toivomme helppoa ja yksinkertaista käytettävyyttä sekä sitä, että meidän on jatkossa helppo päivittää sivuja itse. Tekijältä toivomme hyvää visuaalista silmää, itsenäistä ajattelua ja jämäkkää projektinhallintakykyä. Ulkoasun on tarkoitus noudatella painotuotteen ilmettä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?