8116 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointisuunnitelman laatiminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.11.2011 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Myynti ja markkinointi, Markkinointi, Markkinointistrategia

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8116 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitsisimme yrityksellemme pitkän tähtäimen markkinointisuunnitelman. Suunnitelmasta tulisi käydä ilmi yrityksellemme hyödylliset markkinointikanavat (perustellusti), niiden käyttö ja kustannukset (niin tarkasti kuin mahdollista) sekä mahdollisesti aikataulutus suunnitelman tai sen osan toteuttamiseksi. Luonnollisesti ottaen huomioon asettamamme kasvutavoitteet sekä taloudelliset rajoitteet.

Itse markkinoinnin osalta pystymme sisällöntuotannon ja graafisen puolen toteuttamaan myöhemmin (ulkoistamaan tai tekemään itse…), mutta tällä hetkellä tarvitsisimme tehokkaamman ja tuottavamman tavan markkinoinnin kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen. Kyseessä suhteellisen vakiintuneen toiminnan omaava vaateliike, jolla tarkoituksena saada toiminta kasvamaan lähitulevaisuudessa. Tulevaisuuden suunnitelmissa mm. verkkokaupan avaaminen, joten online-markkinointi kuuluisi tärkeänä osana suunnitelmaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?