8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Twitter-nimien selvittely ja tweettien kirjoittaminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.8.2014 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8215 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tehtävänäsi on etsiä 50 suomalaista Twitterin-käyttäjää, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita uudesta asiantuntijapalvelusta, jota olen lanseeraamassa. Mieluiten sellaisia käyttäjiä, jotka ovat ajatusjohtajia tällä sektorilla, ehkäpä tunnetumpia henkilöitä / julkkiksia, toimitusjohtajia, muuten kiireisiä tietotyöläisiä. Tehtävänä kerätä heidän @twitternimi ja Etunimi Sukunimi.

Toinen tehtäväsi on luoda sisältöä tämän uuden palvelun Twitter-tilille. 20 kpl hyvälaatuisia twiittejä. Suomenkielisiä. Pitää huomata pysyä 160 merkissä (huomaa tosin, että URL:t lyhentyvät automaattisesti). Annan tähän valmiin Twitter-feed-virran josta voi katsoa mallia edellisistä twiiteistä.

Annan tarkemmat tiedot palvelusta valituille henkilöille.

Oletan, että suoritudut näistä kahdesta tehtävästä noin kahdessa tunnissa, jolloin toivon könttätarjouksesi olevan myös sitä luokkaa, eli kohtuullinen. Valitsen tehtävään useampia henkilöitä. Hyvin suoriutuville on töitä jatkossa enemmänkin.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?