8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Rakennusalan monitoimiyrittäjälle logo

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.8.2014 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8061 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Olen toistaiseksi yksinyrittäjä, rakennan, suunnittelen ja kunnostan kaikenlaisia rakennusprojekteja. Lähinnä alihankintana rakennusliikkeille ja pääurakointina yksityisille asiakkaille.

Yritykseni arvoja ovat aidosti laadukas työnjälki ja huolellinen laatu alusta loppuun. Samaa ei todellakaan voi sanoa suurimmasta osasta kilpailijoista. Kilpailijoitani ovat keskisuuria rakennusliikkeitä pienemmät rakennusliikkeet. Aidosti laadukkaalla työlläni ja lakeja ja hyvää rakennustapaa noudattamani työmoraalini.

Logoa on tarkoitus käyttää ihan jokapaikassa. Autojen mainosteippauksissa, kotisivuilla, työvaatteissa ja työkalujen merkitsemisessä. Myös mainosjulkaisuissa tms. esim. urheiluseurojen pelikentillä.

Kohdeyleisöäni on kaikenikäiset rakennushankkeisiin ryhtyvät.

Haluan logon ilmaisevan ekologista ajattelua, luotettavuutta ja tehokasta rakentamista.
Logon pitäisi toimia mustavalkoisena, mutta rakennusalasta poiketen pitäisin normaalivärinä pinkistä, kuitenkin väritys niin, että se ei heilahtele muotivillitysten mukaisesti, vaan logo olisi ajaton. Rakennusalalla on nykyisin laissa määritetty suojavärivaatetus pakolliseksi ja tämä tulisi huomioida mahdollisuuksien mukaan värityksessä.

Logon pitää ennen kaikkea olla "yksinkertainen on kaunista" ja vauhdikas.

Aikataulu oli eilen, budjetti olematon ja tarve huutava. Toivon kumppania tähän hommaan pitkäksi aikaa, joten hinnoittelu pitäisi olla luotaessa erittäin edullinen, mutta käytettävyys pitkä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?