8019 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logon suunnittelu IT-palveluita tarjoavalle yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.8.2014 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8019 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Moi! Haemme yrityksellemme logoa. Tässä hieman kuvausta siitä mitä teemme:
Tarjoamme IT palveluita kuten tietokoneiden, mobiililaitteidein, oheislaitteiden korjaamista ja osittain jälleenmyyntiä. Tarjoamme myös konsultointia IT asioihin, käyttöjärjestelmiin, softiin, kännyköihin yms yms liittyen. Tulevaisuudessa pyrimme olemaan monen tunnetun tietokonevalmistajan yhteistyökumppani suomessa. Tulevaisuudessa teemme myös mobiilipelejä. Kohderyhmiämme ovat: 18-35 vuotiaat, ikäihmiset, sekä ulkomaalaiset. 90% asiakkaistamme on suomalaisia, mutta palvelemme myös venäjän ja englannin kielellä.

Logon on tarkoitus olla moderni ja "fresh". Siitä pitäisi huokua ammattimaisuus, tehokkuus ja huumori. Yrityksemme nimi viittaa IT palveluihin sekä ongelmien ratkaisuun yms. Logon olisi tarkoitus pureutua erityisesti 18-35 vuotiaisiin, mutta sen tulisi olla tarpeeksi selkeä jotta myös vanhemmat ihmiset saisivat mielleyhtymän tietokoneisiin ym IT ongelmien ratkaisemiseen. Tätä voi logon lisäksi selventää myös erilaisilla mainoslauseilla ja teksteillä, joten itse logo ei saisi älyttömästi kärsiä liian "geneerisestä" tai tavallisesta, perus tietokonekorjaamon ulkoasusta.

Logoa tullaan käyttämään näyteikkunassa, työpaidoissa, nettisivuilla, ja oikeastaan joka puolella. Yrityksen nimi pitäisi logossa olla.

Tarjouspyynnön tarkemmissa tiedoissa pari linkkiä joissa pari itse tekemäämme raakaversioita, joissa on kummassakin vähän sitä, mitä haemme.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?