8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress kotisivujen rakentaminen ja sivustojen huolenpitosopimus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 19.8.2014 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Haen palvelujen esittelyyn ja myyntiin tähtääville kotisivuilleni tekijää. Minulla alkaa olla tekstit, kuvat ja videot kasassa. Wordpress teeman olen myös valinnut. Joten melko pian alan olla valmis luovuttamaan projektin tekniseen toteutukseen avaimet käteen periaatteella. Ajatukseni on että sivut rakennetaan responsiivisiksi (tiedän sanan ja mitä se tarkoittaa, tekeminen täysin hepreaa), kuvia joutuu todennäköisesti passaamaan oikeisiin kokoihin, RSS-syötteen tilaaminen mahdolliseksi, yksi äänestysloota, palautelomakejärjestelmä joka mahdollistaa asiakkaan yhteydenotot verkosta, hakukoneoptimointi, vain suomenkielinen versiototeutus, sivuja 5-10 riippuen toteutuksen laskutavasta.

Lisäksi tarvitsen huolenpitosopimuksen eli tällä hetkellä minulla on vain palvelin ja siellä levytilaa. Sivuston tietoturva ja varmuuskopiointi sekä ongelmatapausten hoito tulisi jotenkin kattaa. Tarkoitus on että tämän alkurypistyksen jälkeen voin itse ylläpitää sivujen sisältöä ja kirjoittaa blogia eli myös jonkinmoinen wordpress niksien valmennus saattaa olla aiheellinen.

Tällä lähtisin alkuun. Myöhemmin todennäköisesti olen kiinnostunut myös avusta verkkomarkkinoinnissa. Eli sellaista idearikasta ja rohkeanäkemyksellistä teknistä luottohenkilöä tässä nyt oman selustani turvaamiseksi haen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?