8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uudet kotisivut jossa dynaaminen taulukko

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.7.2014 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Kalastusta harrastaville oiva tilaisuus mielenkiintoiseen projektiin.

Nettisivu, johon käyttäjät voivat merkitä kalasaaliita ja joiden selaaminen onnistuu vesistöittäin.

Vähän vastaavan tyyppinen sivu kuin tämä (tuoreemmalla ilmeellä): http://www.scanatura.no/fangstrapport/?type=0&lang=1

Jokaiselle eri vesistölle tulisi oma taulukko ja kun käyttäjä lisää uuden vesistön saalisilmoitukseen, muodostaisi se automaattisesti sivulle uuden sitä vesistöä koskevan saalistilaston (eli käytännössä taulukko). Taulukkojen tulisi olla "dynaamisia", eli päivittyä aina kun joku syöttää uuden saaliin listaan. Plussaa olisi, jos tilastosta voisi "irroittaa" tietyn vesistön osan (esim. Oulujoki - Alakanava) siten, että tuon nimenomainen osa (Alakanava) voitaisiin viedä myös jollekin muulle sivulle kuin saalistilastojen palvelimelle (kuten google mapsin voi asentaa helposti nettisivuille)

Plussaa olisi, jos taulukkoon pystyisi lisäämään saaliita myös tekstiviestillä. Tämä ei kuitenkaan tässä vaiheessa välttämätön. Erikseen voi myös tarjota Apps- sovelluksen hintaa, joka lähettäisi vastaavat tiedot dynaamiseen taulukkoon saalistiedoista.

Sivu voidaan toteuttaa esim. Wordpressin päälle. Muodolla ei ole väliä kunhan sivusto ei ole takkuileva. Tarvittaessa voin toimittaa selkeämään suunnitelman sivuston sisällöstä ja tiedoista, joita taulukkoon pitää pystyä laittamaan. Pelkkää tekstiä + mahdollinen kuvalinkki.

Budjetti ei ole valtava, mutta tarjouksia otetaan vastaan. Voit myös tarjota pelkän sovelluksen hintaa. Itse voin tehdä sivun perusmuotoilut esim. Wordpressillä ja grafiikat, mutta dynaamisen taulukon ja sinne "syöttöjärjestelmän" koodaaminen ei minulta onnistu. Voidaan myös sopia koko sivuston tekemisestä jos haluat osallistua enemmänkin!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?