8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut erikoismuseolle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.6.2014 | Budjetti: 5000 - 10000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Pyydämme tarjousta museomme kotisivujen visuaalisesta suunnittelusta ja koodauksesta. Tarjouksen voi antaa myös sivujen valmistuttua niiden webhotelli- ja ylläpitopalveluista.

Kotisivukoneella itsetehdyt kotisivumme ovat tulleet auttamatta vanhanaikaiseksi ja kaipaamme niihin freesausta. Sivupohja ei ole enää toiminnoiltaan riittävä. Sivuista tulee tehdä museomme näköiset, visuaalisesti kiinnostavat käytettävyys johtoajatuksena. Kaikkia sivujen elementtejä ja sisältöjä tulee voida päivittää/muokata helposti. Sivujen tulee skaalautua eri mobiililaitteille ilman erillisiä mobiilisivuja.

Sivut kertovat museomme toiminnasta ja esittelevät palveluitamme. Asiakkaat saavat sivuilta tietoa aukioloajoista, varaavat sivujen kautta mm opastuksia ja vuokraavat tilojamme. Sivuilla on myös ladattavaa opetusmateriaalia opettajille. Tarkempaan sisältöön voi tutustua vanhojen sivujemme kautta.

Mallisivuina olemme käyttäneet http://spritmuseum.se/en ja http://www.serlachius.fi/fi/info/ -sivuja. Olemme työstäneet tarkemman toivelistauksen ja sivurakenteen melko valmiiksi ja sen saa erillisellä pyynnöllä tämän viikon (perjantaihin 27.6. klo 15 saakka) ajan.

Tarjouspyyntökisa ratkeaa ja sivuja aletaan työstää elokuussa 2014 lomakauden päätyttyä. Hyvät referenssit ja motivaatio tehdä meille hyvät sivut ratkaisevat.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?