8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uudet kotisivut valokuvaajalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.5.2014 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8061 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei, Tarvitsen itselleni uuden kotisivun hääkuvauksia varten. Tällä hetkellä käytän word press pohjaista sivustoa joka on toiminut käytössäni hyvin mm. siksi että sivua on helppo päivittää ja siinä on tällä hetkellä kaikki mitä tarvitsen. Toivoisin että uusi sivusto olisi myös helppo päivittää. Jos uusi sivusto toimisi word press pohjalle se olisi helppoa minulle, sivuston hoitamisen kannalta, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

En tiedä mikä on olennaista sivuston rakenteen kannalta teille, koska tämä ei todellakaan ole erikoisalaani. Mutta käytännössä tarvitsisin uudet kotisivut jotka olisivat erikoistuneet pelkästään hääkuviini ja hääkeikkojen markkinointiin. Sivustolle tulisi suhteellisen paljon kuvia. Etusivulla voisin pyöriä portfolioni niin että asiakkaalla olisi myös mahdollisuus vaihtaa kuvia. Galleria kansiossa olisi noin 4-6 kansiota joissa olisi noin 50-120 kuvaa per kansio. Tarvitsin myös about me, contact page and pre wedding page. Johon voisin häitten jälkeen ladata hääasiakkaitten kuvat ja ehkä jo ennen häitä lähettää tärkeää informaatiota hääasiakkaille. Pre wedding page on vielä vähän suunnittelu asteella mutta oletan että haluaisin sellaisen ;)

Teen ensi kesänä myös mahdollisesti videon jonka luonnollisesti haluaisin pyörivän sivustolla, asiakkaan valinnan mukaan.
Sivustolla ei varsinaisesti ole kiire. Sen pitäisi olla valmiina viimeistään elokuun 8. Päivä ensi kesänä.

Jään odottelemaan mielenkiinnolla tarjouksianne ;) jos tarvitsette lisäinfoa tarjousta varten vastaan mielelläni kysymyksiinne.

Ystävällisin terveisin Jouni

P,s, Minulla on muutama muukin kotisivuhomma tässä jonossa mutta aloitetaan nyt ensin tällä ;)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?