8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uuden ICT-alan yrityksen verkkosivujen kehitys ja SEO-konsultointi

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.6.2024 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8212 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme uusi ICT-alan yritys, joka tarjoaa ICT-infran sekä sovellusten valvontaa palveluna.

Etsimme verkkosivujen kehittäjää tekemään yrityksellemme verkkosivut. Sivut saavat olla rakenteeltaan yksinkertaiset - niiden tarkoitus on auttaa potentiaalisia asiakkaita löytämään yrityksemme sekä ottamaan yhteyttä sivujen kautta.
Vanhat sivut löytyvät osoitteesta (*lisätiedoissa), ja tämä voi toimia jonkunlaisena mallina rakenteelle eli kolme yksinkertaista sivua – etusivu, palvelut ja yhteystiedot.

Vanhojen sivujen sisällöstä saa osviittaa, mutta sisältöä tulee vielä uudistaa ja täydentää. Tuotamme suurimman osan sisällöstä itse, mutta tarvitsemme varmasti konsultointia varmistaaksemme, että tekstimme tukee hakukoneoptimointia parhaalla mahdollisella tavalla.

Hakukoneoptimointi on tärkein prioriteettimme. Tarkoituksenamme on, että verkkosivut optimoidaan neljälle avainsanalle, joilla kaikilla on vähäinen kilpailu ja enintään 100 hakua Googlessa kuukaudessa.

Lopuksi haluamme varmistaa, että verkkosivuilla on mahdollisuus kääntää sisältö sekä hakukoneoptimoinnit myöhemmin myös englanniksi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?