8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logon suunnittelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.5.2024 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8212 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei!

Etsin logosuunnittelijaa ja pyytäisin tarjousta sekä aikataulua. Kyseessä olisi tavallaan yksinkertainen eli ajatuksissa olisi pyöreä/neliö logo, jonka sisällä olisi joko R- tai E-kirjain. Toimin koripallossa yksilövalmentajana ja tämä logo tulisi joko etunimen tai sitten sukunimen ensimmäisestä kirjaimesta. Tämä olisi ns. peruslogo.

Tähän yhteyteen haluaisin sitten ns. kokonaisvaltaisemman logon, jossa tuon ym. logon alapuolella olisi sitten tyylikkäällä fontilla (* teksti lisätiedoissa) tai sitten (** teksti lisätiedoissa)

Värimaailma olisi päävärien osalta valkoinen / navy blue. Tuolta sivuilta voisi löytyä hahmotelmaa, millaistan haen https://rossettibasketball.com/ Vasemmassa yläkulmassa on siis tuo pyöreä logo ja sivun alhaalla on sitten tuo tekstiosuus myös näkyvillä.

Toiveissa olisi, että logo on tyylikäs ja moderni. Päälogo olisi siis tuo neliö/pyöreä, jossa kirjain. Tämän lisäksi tulisi tehdä erikseen tyylikkäällä fontilla (* teksti lisätiedoissa) tai (** teksti lisätiedoissa) ja sitten kolmantena vielä näiden yhdistelmä eli tämä teksti olisi tuon logon alapuolella.

Tarjouspyynnöt sähköpostilla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?