8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tuotesivujen laatiminen Elementor Pro:lla nykyisiin kotisivuihin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.4.2024 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8122 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei, pyydämme tarjousta tuotesivujen laatimisesta olemassaoleviin kotisivuihimme. Meillä on omassa käytössä Elementor Pro-lisenssi, jota voi tarvittaessa hyödyntää. Kotisivut ovat omassa ylläpidossamme.

Kyse on siis arviolta 3-5 tuotesivun laatimisesta, johon me toimittaisimme sisällön, mutta tarvitsemme apua itse sivujen tekemisessä. Olemme vakuutusmeklariyritys ja tarkoitus on että jokaisella tuotesivulla esiteltäisiin yksi vakuutustuote, johon ohjautuisi liikennettä pääasiassa suoraan hakukoneiden perusteella tai sivuston valikon kautta. Meillä on tälläkin hetkellä muutamille vakuutustuotteille tuotesivuja, mutta ne ovat epäyhteinäisiä ja osin keskeneräisiä. Tarkoitus olisi saada yhtenäinen visuaalinen linja näille tuotesivuille.

Tuotesivut pitäisi olla hakukoneoptimoidut, jotta ne sijoittuvat hyvin hakukonekyselyissä. Varsinkin yhden tuotteen osalta voisi harkita varsinaisen landing page:n tekemistä, johon voitaisiin ohjata esim. sähköpostimarkkinointikirjeen perusteella.

Tarkoitus ei ole (alustavasti) myydä sivuilla suoraan mitään, vaan tuotesivuilla olisi yhteystiedot yhteydenottoa varten tai ehkä yhteydenottolomake.

Emme ole juuri nyt päivittämässä kotisivujamme kokonaan, mutta tämä tulee ajankohtaiseksi myöhemmin. Juuri nyt meillä ei valitettavasti ole omia resurseja ryhtyä koko kotisivujen päivitysprojektiin.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?