7966 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinoinnin ja myynnin apua

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.12.2023 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7966 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yritys tarjoaa nopeat printti- ja brändäyspalvelut verkossa ja Kampissa Helsingin keskustassa. Olemme olleet toiminnassa jo yli 15 vuotta ja kehittäneet palvelukonseptin, joka hakee Suomesta vertaistaan. Keskiössä ovat nopeat toimitukset, erinomainen palvelu ja monipuolinen tuotevalikoima.

Yrityksemme suurin ongelma on huono tunnettuus. Myyntikanavamme pelittävät suht mallikkaasti, eikä tiukkoja pullonkauloja ostopolulla ole. Tuntuu kuitenkin siltä, että markkinan potentiaalista liian pieni osa kääntyy meidän hyväksi ja uskomme sen johtuvan siitä että kaikki tuntevat G****n, mutteivat tunne meitä.

Etsimme nyt apua yksilöstä tai yrityksestä, jolla on suoraviivaiset otteet brändimme näkyvyyden kohottamiselle. Olemme vuosien saatossa joutuneet pettymään erilaisiin käsienheiluttelijoihin ja kyvyttömyyteen ymmärtää tarpeitamme. Tällä kertaa haluamme löytää tekijän joka A. tajuaa, B. osaa ja C. tekee. Työkalupakista pitää löytyä kaikki modernin digimarkkinoinnin peruspilarit ja lisäksi mielikuvitusta hyödyntää elävän maailman tilaisuudet hyväksi. Ehkä jopa osallistut myyntityöhön? Eli vuosikalenteriin mahtuu rutiinihommaa somepäivityksistä hakukonemainontaan ja erikoisoperaatioita erilaisiin tapahtumiin ja muihin mahdollisuuksiin liittyen.

Työstä voimme maksaa kuukaudessa 2000-3000€+bonus ja lisäksi budjettia löytyy kyllä tarvittaviin ostoihin. Jos tuloksia tulee, on ilmiselvää että työtä ja palkkiota on saatavilla lisää.

Kerro tarjouksessasi kuinka monta tuntia voit laittaa meihin ja esimerkkejä mitä siinä ajassa saat aikaiseksi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?