7744 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivun Suunnittelu ja Toteutus.

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.11.2023 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7744 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme luovaa ja osaavaa kumppania rakentamaan uudet kotisivut yrityksellemme.
Tarvitsemme sivustolle modernin ja nuorekkaan ulkoasun, joka houkuttelee käyttäjiä lainavertailuun, sähkönhinnan kilpailutukseen ja muihin tarjouksiin. Tavoitteenamme on tarjota käyttäjillemme helppokäyttöinen ja visuaalisesti miellyttävä kokemus.

Vaatimukset sivustolle:

Lainanhakuvälilehti: Sisältää selkeän ja intuitiivisen lainahakemuksen. Hakemuksen tulee olla helppokäyttöinen ja ohjata käyttäjää vaihe vaiheelta läpi prosessin.

Sähköhinnan kilpailutusvälilehti: Tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden vertailla eri sähköntarjoajien hintoja. Käyttäjän tulisi pystyä syöttämään omat tiedot helposti ja saada selkeä yhteenveto kilpailutuksen tuloksista.

Tarjoukset-välilehti: Tässä osiossa esitetään erilaisia tarjouksia ja alennuksia eri yrityksiltä. Käyttäjien tulisi pystyä selaamaan tarjouksia vaivattomasti.

Artikkelialusta: Tarvitsemme helppokäyttöisen alustan, jonka avulla voimme lisätä ja päivittää artikkeleita sivustolle. Artikkelit ovat tärkeitä SEO:n ja markkinoinnin kannalta.

Tulevaisuuden tuki: Toivomme, että sivusto mahdollistaa joustavan laajentamisen ja päivitykset tulevaisuudessa. Tarvitsemme myös apua Google-mainonnan ja markkinoinnin parissa.

Kokemus lainanhakemusten koodaamisesta: Jos olet aiemmin työskennellyt lainanhakujärjestelmien parissa, se on ehdottomasti etu.

Aikataulu:
Projektin aikataulu on joustava, ja odotamme yhteistyötä kanssasi saavuttaaksemme laadukkaan lopputuloksen.

Yhteystiedot:
Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tarjoamaan palveluitasi tai kaipaat lisätietoja tarpeistamme. Voimme järjestää tapaamisen tai puhelinkeskustelun lisäselvityksiä varten.

Kiitos ja odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Esimerkkejä vastaavista sivuista:

www.nordicbank.fi
www.lainaa.com
ja lähimpänä www.summarum.fi


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?