8116 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokaupparatkaisu laajalle tuotevalikoimalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 27.10.2023 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8116 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Pyydetään tarjousta verkkokaupan toteuttamisesta maahantuontiyritykselle.

Tuore pienyritys jälleenmyy ja maahantuo aiemmin Suomessa toimineen globaalin rakennuspuolen toimijan tuotteita ja toimii suomalaisena asiantuntijana ko. tuoteratkaisuihin liittyen.

Verkkokaupan tulee olla rakenteeltaan selkeä ja helppokäyttöinen, tehdyt tuotevalinnat määrittelevät edelleen valittavat varaosa-/lisätarvikevaihtoehdot ja lopputuloksena saadaan ostoskoriin valmis tilauslista, jonka mukaan suoratoimitus ja laskutus toteutetaan. Verkkokauppa-alustan tulee olla ehdottoman varmatoiminen ja luotettava, mielellään kotimainen jos mahdollista.

Verkkokauppatoteutus avaimet käteen -periaatteella. Ulkoasuasioissa apuna graafikko. Tuotteiden lisääminen yms. hoidetaan itse.

Tarjouksesta tulee selvitä kustannukset eriteltynä; toteutuskustannukset ja mahdolliset kk-maksut ym. Tarjousta voidaan myös tarkentaa kokonaisuuden tarkentuessa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?