7744 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsimme Huippuluokan WordPress / Elementor -Osaajaa – Liity Tiimiimme!

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 9.10.2023 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7744 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Oletko WordPressin ja Elementorin velho, joka rakentaa verkkosivuja kuin taikurin laukauksella?

Olemme innokkaasti etsimässä WordPress- ja Elementor-osaajaa, joka voi liittyä tiimiimme ja auttaa meitä luomaan vaikuttavia verkkosivuja asiakkaillemme. Jos olet intohimoinen verkkosivujen suunnittelija ja kehittäjä ja haluat olla osa dynaamista tiimiä, lue lisää!

Mikä meitä motivoi?

Verkkosivujen kauneus: Rakastamme upeita ja toimivia verkkosivuja, jotka tekevät vaikutuksen asiakkaisiin.

Tekninen osaaminen: Olemme nälkäisiä uusien tekniikoiden ja työkalujen oppimiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Tyytyväiset asiakkaat: Onnistuminen tarkoittaa meille tyytyväisiä asiakkaita. Haluamme ylittää heidän odotuksensa joka kerta.

Luova vapaus: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tuoda omat ideasi ja luovuutesi esiin projekteissamme.

Mitä odotamme sinulta?

WordPress-osaamista: Sinun tulee olla WordPressin asiantuntija ja pystyä luomaan räätälöityjä ja responsiivisia verkkosivuja alusta loppuun.

Elementor-taituruutta: Odotamme, että hallitset Elementorin kuin omat taskusi ja voit luoda monipuolisia ja houkuttelevia sivurakenteita.

Verkkosivujen suunnittelutaitoa: Kykenet luomaan visuaalisesti houkuttelevia sivustoja, jotka heijastavat asiakkaidemme brändiä.

Nopeaa reagointikykyä: Olemme valmiita liikkumaan nopeasti, ja odotamme samaa myös sinulta. Pystyt reagoimaan projekteihin lyhyellä varoitusajalla.

Miksi meihin kannattaa liittyä?

Monipuoliset projektit: Pääset työskentelemään erilaisten asiakkaiden ja projektien parissa, mikä pitää työn mielenkiintoisena.

Luova vapaus: Saat mahdollisuuden tuoda omat ideasi esiin ja vaikuttaa projekteihin.

Tiimin tuki: Työskentelet ammattitaitoisen ja yhteistyöhenkisen tiimin kanssa, joka tukee sinua matkallasi.

Joustava aikataulu: Tarjoamme joustavan työaikataulun, joka mahdollistaa työn ja elämän tasapainon.

Jos tunnet, että olet oikea henkilö tähän tehtävään ja haluat olla osa tiimiämme, lähetä meille CV:si ja näytteitä aiemmasta työstäsi osoitteeseen [sähköpostiosoite]. Kerro meille, miksi juuri sinut pitäisi valita osaksi joukkuettamme. Liity meihin ja auta meitä luomaan upeita verkkosivuja asiakkaillemme!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?