7744 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Rekrytointifirman nettisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 28.9.2023 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7744 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Ttoimin lääkärifirman rekrytointialalla. Etsin verkkosivun tekijää perustamaan verkkosivun yritykselleni, Elinvoima terveyspalvelut. Haluaisin sivuston, joka heijastaa yritykseni arvoja ja tarjoaa helpon tavan yhteydenottoon potentiaalisten asiakkaiden ja työnhakijoiden kanssa.

Sivuston tavoitteet:

Esittely: Sivuston tulee esitellä yrityksemme selkeästi ja ammattimaisesti. Haluamme välittää luotettavan ja asiantuntevan vaikutelman sekä hakukoneoptimoinnin avulla kasvattaa näkyvyyttä.
Palvelut: Sivuston tulisi kuvata palvelumme yksityiskohtaisesti. Haluamme näyttää, miten voimme auttaa yrityksiä ja työnhakijoita löytämään parhaat mahdolliset rekrytointiratkaisut.
Yhteydenotto: Haluamme helpon tavan yhteydenottoon. Sivustolla tulisi olla yhteydenottolomake ja yhteystiedot, jotka ovat helposti löydettävissä.
Sivuston tyyli ja ulkonäkö:
Kaipaan sivustoa, joka on ammattimainen, moderni ja helppokäyttöinen. Haluamme, että värimaailma heijastelee yrityksemme brändiä, ja että sivusto on visuaalisesti houkutteleva.

Sisältö:
Sivustolle tarvitaan seuraavia osioita:

Etusivu
Tietoa yrityksestä
Palvelut
Avoimet työpaikat
Yhteystiedot

Tekniset vaatimukset:
Sivuston tulee olla responsiivinen, jotta se toimii hyvin erilaisilla laitteilla. Haluaisimme myös helpon tavan päivittää ja ylläpitää sivustoa sisältömuutosten osalta.

Aikataulu ja budjetti:
Toivoisin, että sivusto olisi valmis 1-2viikon kuluessa. Olen avoin keskustelemaan hinnoittelusta ja tarvittavista maksuehdoista.

Jos olet kiinnostunut projektista ja uskot voivasi luoda verkkosivun, joka vastaa näitä tarpeita, olisin iloinen, jos voisimme keskustella lisää ja saada tarjouksen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?