8093 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yhteydenottopyyntö: Etsitään Wordpress ja Elementor osaajaa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 19.9.2023 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8093 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

** Yhteydenottopyyntö **

Päivitämme omatoimisesti verkkosivujamme ja erityisesti meidän “caset” sivujamme. Tällä hetkellä uusien sivujen rakentaminen ja päivittäminen on todella hidasta vaikka meillä olisikin valmiit pohjat olemassa, sillä aikaa kuluu eri elementtien paikkojen hinkkaamiseen sekä tabletti ja mobiili optimointiin. Haluaisimme siis nopeutaa tätä prosessia jollain tapaa. Uskon, että meidän verkkosivujen perusasetuksia muuttamalla sekä parempia sivujen pohjia, jossa tekstien, kuvien sekä videoiden paikka olisi aina vakioitu saisimme nopeutettua workflowtamme huomattavasti.

Etsin siis hyvää Wordpress ja Elementor osaajaa, joka osaisi tarkastaa verkkosivumme “kunnon" sekä tarvittaessa muokata niitä Elementorissa, jotta voisimme jatkaa niiden kehittämistä omatoimisesti. Verkkosivujamme pääsee katselemaan osoitteessa (osoite lisätiedoissa) ja erityisesti kaipaisimme uusien pohjien rakentamista koskien noita meidän “case” sivuja.

Mikäli osaat siis auttaa meitä tämän asian kanssa, niin laita meille sähköpostia jossa kerrot hieman:
Teidän yrityksestä
Kokemus Wordpress & Elementorin kanssa
Referenssejä


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?