8094 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uusi kotisivu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 19.9.2023 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8094 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,
Haluan luoda yrityksellemme verkkosivun, erityisesti teollisuustuotteiden kauppaa varten maahantuontiin Suomeen. Tarvitsemme tuotteita kuten kupariputkia hienovaraisten töiden tai putkistojen asennusta varten, erikokoisia kuparikaapeleita ja johtoja sekä sisustuksessa käytettäviä lattialistoja, jotka on valmistettu marmorista tai graniitista tai muista teollisista materiaaleista.

Vaikka yritykseni tekee pääasiassa suullista käännöstyötä viranomaisten kanssa, olen äskettäin päättänyt hoitaa vienti- ja tuontikaupan yrityksen kautta. Verkkosivullamme riittää, että siellä on tuotteiden nimet ja niihin liittyvät kuvaukset, ja että asiakas voi nähdä myyjän tiedot. Tarvitsen apua verkkosivun käynnistämisessä ja toivon, että tarjoatte minulle kohtuullisen hinnan, jotta voin toteuttaa sen.

Toivottavasti tämä vastaa kysymyksiisi. Jos sinulla on lisää kysyttävää tai tarvitset lisäapua, ole hyvä ja kerro siitä minulle!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?