8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

WooCommerce -Monikauppiasympäristön käytäntöönpano

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 1.5.2023 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Valmiiksi rakennetun monikauppiasympäristön käytäntöönpano:
VismaPay -shop-in-shop -maksujärjestelmän kytkeminen rajapintaan, Kassasivun uudelleen asettaminen ja maksupainikkeet VismaPayn mukaisiksi, Dokan Pro - kytkeminen, Ohjeistus alikauppiaiden lisäämiseen Woocommercen alustaan, Postinumerohaun kytkeminen ostoskoriin, jotta asiakas voi valita lähimmän noutopisteen tai kuljetusvaihtoehdon tilaukselleen,
Arvonlisäverojen toimivuuden tsekkaus (10%, 24% ja 0%),
Lisäksi juridisista asioista johtuen, tulee työnsuorittajan huolehtia vielä, että loppukuitista käy ilmi, kuka on kunkin tuotteen todellinen myyjä asiakkaalle tulevassa kuitissa.
Lisäksi työn suorittajan tulee huomioida projektin tässä vaiheessa asiat, joita työn tilaaja ei osaa ottaa huomioon vastaavan projektin käytääntönpanossa.
Työnsuorittajalla on ammatillinen vastuu siitä, että hän osaa tuoda ilmi asiat, jotka on huomioitava ja hinnoittelee täten tekemänsä tarjouksen tämän pohjalta
Mahdolliset lisätyöt, jotka prosentuaalisesti ovat huomattavia tehtyyn tarjoukseen nähden veloitetaan erikseen ja hyväksytetään työn tilaajalla. Asialla on kiire! Tavoitteena saattaa aloitettu projekti loppuun toukokuun 2023 aikana. Monikauppiasympäristö on kehitetty jo eri yrityksen toimesta. Nyt tässä tarjouksessa pyydetään arviota siitä, mitä kustantaa tämän ympäristön kytkeminen (osoite lisätiedoissa)-verkkokauppaan. Epäselvää on vielä, saammeko tätä ympäristöä omaan käyttöömme eli on huomioitava myös, jos työn suorittajalla olisi mahdollisuus hyödyntää jo rakentamaansa valmista ratkaisua alustallamme antamillamme kriteereillä. Jatkossa meillä on tarve myös nopeusoptimoinnille. Voit halutessasi tehdä tarjouksen, jossa on huomioitu myös sivuston nopeusoptimointi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?