8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkosivu-uudistus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.4.2023 | Budjetti: 5000 - 10000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8061 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Pyydämme tarjousta (nimi lisätiedoisa) Yhdistyksen verkkosivujen teknisestä toteutuksesta WordPress-alustalle Figmassa toteutettavan UI-suunnitelman mukaisesti.

Tarjouspyyntö (erittäin) tiivistetysti:
- Alustava rakennesuunnitelma tarjouksen helpottamiseksi: (osoite lisätiedoissa)
- Sivuston käytöstä 50 % tulee mobiililaitteilla, joten ne on huomoitava erityisesti
- Sisäänkirjautumisen yhteydessä opiskelijat ja valmiit lääkärit erotettava näkemään eri mainoksia
- Vaadittuja toimintoja uusilla sivuilla on paljon, ja pyydämmekin ottamaan yhteyttä, jos kattavampi tarjouspyyntö kiinnostaa

Graafinen suunnittelu valmistuu kesäkuun alkuun mennessä. Toivomme sivujen olevan julkaisuvalmiit 8/23, mutta yhdistyksen osalta julkaisun ajankohtana olisi tosiasiallisesti 10-11/23 alkusyksyn tapahtumista johtuen.

Tarvitsemme käyttökoulutusta uusille sivuille syksyllä 2023 ja mahdollisesti uudelleen alkuvuodesta 2024, jotka tulee sisällyttää osaksi tarjousta tai kuvata selvästi, jos tällaista koulutusta ei ole mahdollista järjestää.

Jos tämä projekti kiinnostaa, ole ystävällisesti yhteydessä tarkemman tarjouspyynnön saamiseksi ja täsmällisemmän tarjouksen tekemiseksi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?