7170 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress-sivuston päivittäminen/ uusiminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.2.2023 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7170 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Minulla on Wordpressillä aikanaan tehty blogisivu (osoite lisätiedoissa) (WP teema Twenty Sixteen). Sivusto on toiminut ihan hyvin, mutta nyt ajattelin hieman laajentaa sivustoa niin, että niihin tulisi erillinen ”landing page” ja tämän alle muutama lisäsivu. Kun samalla ajattelin että ilmettä voisi hieman ”piristää” huomasin että taidot ja ainakin aika loppuvat kesken.

Huom! Aikataulusta sen verran, että työ voi käynnistyä heti kun löytyy sopiva tekijä. Hahmotelman rakenteesta saa s-postilla.

Vielä sivujen rakenteesta:
- Uusi pääsivu (landing page) jossa suhteellisen paksu yläpalkki johon voi sijoittaa henkilökuva + graafisia elementtejä. Yläpalkin alla valikko ja sen alla kokoleveä tekstiblokki. Tekstiblokin alla kolmeen palstaan jaettu osio, joissa tilaa kolmen teeman esittelylle (kuvapaikka + lyhyt teksti). Johonkin vielä tila some-napeille (FB, IG, Twitter, LinkedIn).
- Vanha blogisivu jää blogisivuksi. Teeman voi päivittää niin, että blogit automaattisesti ovat kuva (featured image) ja pari-kolme ensimmäistä riviä tekstiä, jonka jälkeen ”lue lisää…”
- Aloitussivujen teemojen alle tulee kolme uutta alasivua, jossa jokainen alkaa tekstiblokilla (+ kuvan paikka). Sen jälkeen syöte blogisivulta niin, että blogit tulevat kategorisointiin perustuen (aikajärjestyksessä, kuten blogisivullakin) intron alle.
- Kolme muuta sivua jotka sivuvalikossa:
o Minusta
o Medialle
o Tule mukaan kampanjaan


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?