7170 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

EU-hankkeelle kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 3.2.2023 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7170 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

1)Hankinnan kohde
Hankkeelle kotisivut. Landing page tarvitaan jo helmikuun aikana. Huhtikuun alkuun mennessä tarvitsisimme koko sivut, seitsemän sivua. Tarvitsemme myös mahdollisuuden itse lisätä sivuja tarvittaessa.
Kotisivut toimivat EU-hankkeen ajantasaisena infoportaalina, esimerkkinä vastaavasta tämä sivusto: https://euhybnet.eu (taustalle ei tarvita animaatiota kuten tällä euhybnet-sivulla)
Toivomme että sivut toteutetaan Wordpressillä, sillä se on sivujen päivittäjille tuttu työkalu.
Sivustoa varten tarvitsemme domainin (managidith.eu) sekä webbihotellin neljäksi vuodeksi, mahdollisuutena jatkaa myös neljän vuoden jälkeen.

2) Verkkosivujen sisältö
Hankkeella ei vielä ole logoa tai väripalettia. Haluamme tarjoukseen siis myös logon ja väripaletin suunnittelun ja toteutuksen sekä fontin. Logosta on hahmotelma, jonka saa pyynnöstä kuvatiedostona. Tämä on kuitenkin vain ilmaistyökaluilla laadittu luonnos jonka pohjalta toivomme teidän etenevän. Värimaailmatoiveena sininen tai yleisesti raikkaat ja rauhoittavat värit jotka sopivat terveysalan ja digitalisaation yhdistävään hankkeeseen.
Toivomme logosta kolmea eri versiota: neliön muotoista, horisontaalista ja sekä sellaista, jossa olisi hankkeen pidempi nimi myös mukana: Master of Managing Digital Transformation in the Health Sector
Verkkosivujen päivitys ja sisällöntuotanto tapahtuu hankkeen toimijoiden puolesta. Sisältö on englanniksi.
Hankkeen rahoittaja on EU, ja rahoittajan tiedot tulee näkyä selkeästi sivuilla rahoittajan omien visuaalisten ohjeiden mukaisesti: https://ec.europa.eu/regional_policy/information-sources/logo-download-center_en

3) Analytiikka
Tarvitsemme sivulle analytiikan (kävijämäärät, aika sivustolla, jne.)

4) Aikataulu
Verkkosivun landing pagen on oltava valmiina helmikuun aikana. Koko verkkosivun olisi oltava valmiina 3.4.2023 mennessä.
Vastaathan tarjouspyyntöömme 10.2.2023 mennessä.

5) Budjetti: hankkeella on budjettia kotisivuihin ja graafisiin elementteihin n. 4000-5000 euroa


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?