7038 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Web-sivuston ohjelmointiprojekti

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 22.1.2023 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7038 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Projektiin tarvitaan Javascript kehittäjää, jolta löytyy osaamista Reactista ja yksinkertaisista rajapinnoista ja tietokannoista.

Ns. backend on rakennettu Strapilla, jolla nopea prototyyppien testaaminen onnistuu johtuen sen low code ominaisuuksista. Strapi on headless cms jota käytetään lähinnä tietokannan rakentamiseen ja datan manipulaatioon, se tukee moderneja api arkkitehtuureja kuten rest ja graphql. Strapi on hyvin helppo oppia kunhan ymmärtää rajapintoja ja tietokantoja.

Ns. frontend on rakennettu NextJs:llä eli pohjana toimii React. Nextjs on moderni ja hyvin suosittu web framework, joka toimii hyvin staattisten sivujen generoinnissa, mikä on tärkeää sivuston yritysprofiilien nopeudelle.

Jos löytyy osaamista NodeJs:stä ja Reactista niin tälläkin pääsee jo pitkälle.

Jos edellä mainittu vaikuttaa siltä, että olisit halukas tarjoamaan palveluitasi, niin ota yhteyttä ja voidaan aloittaa yhteistyö jo nopeallakin aikataululla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?