7937 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Full stack developer/programmer pienen tietojärjestelmän ylläpitoon ja muutostöihin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.1.2023 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7937 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme pirkanmaalainen tilitoimisto, jolla on toistakymmentä työntekijää, satoja asiakkaita ja kymmenien vuosien historia.

Käytämme taloushallinnon valmisohjelman Procountorin rinnalle tai päälle rakennettua perusmallin Django-sovellusta, jonka tehtävä on interaktioida Procountor-rajapinnan kanssa ja joka pääasiallisesti koskee lomakkeiden tekoa nettisivuilla. Lisäksi käytämme automointityökaluja, jotka on ohjelmoitu Python-kielellä.

Etsimme full stack developeria/programmeria ylläpitämään ja tekemään muutoksia järjestelmäämme. Arvostamme myös internetsivujen käytettävyyden ja visuaalisen suunnittelun osaamista, jotta voimme kehittää internetsivujamme.

Työ sisältää parin viikon välein tehtävän ohjelmistotarkistuksen (mm. tietoturva) ja jatkuvan seurannan, joka sisältää rajapintasovelluksen mahdollisten toimintaa estävien vikojen selvittämisen ja korjaamisen. Työ edellyttää satunnaisten ongelmatilanteiden nopeaan selvittämiseen sitoutumista. Nämä työt vievät kuitenkin vain vähän aikaa kerrallaan ja kuukausittain.

Ylläpidon lisäksi muutostyöt vievät aikaa vaihtelevasti, tyypillisesti korkeintaan tunteja tai vain vartinkin kerralla, mutta satunnaisesti isommat muutostyöt voivat viedä päiviä. Muutostyöt ovat aikataulultaan yleensä jossain määrin joustavia ja mahdollisia tehdä etänä mistä tahansa, kunhan järjestelmä toimii ja muutokset tehdään kohtuullisessa ajassa.

Työt vievät yhteensä kuukausittain keskimäärin tunteja, eivät useita kymmeniä tunteja. Töiden aloitus on sovittavissa, mutta työt voivat alkaa hetikin.

Järjestelmästämme on osia englanniksi, ja koodi on kommentoitu englanniksi, joten työ edellyttää englannin kielen kirjallista taitoa. Kaikki kommunikointi meidän kanssamme on suomeksi.

Voimme maksaa tehtävät työt sekä palkkana että laskulla.

Pyydämme lähettämään 27.1.2023 mennessä ansioluettelon, selvityksen osaamisesta tähän tehtävään ja palkkatoivomuksen lisätieodoissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?