7360 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Moottoripyöräily/verkkokauppa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 30.12.2022 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7360 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Etsinnässä huumorintajuinen, retro henkeä ymmärtävä, mutta uusia teknologioita osaava verkkokaupan luoja. Yleisilme verkkokaupassa ei saa olla kuin useissa nykyisissä moottoripyörä varusteita myyvissä yrityksissä (musta tausta punaista ja valkoista.. toistensa kopioita..) vaan lähdetään luomaan erottuvaa ilmettä. Kivijalkakauppa tulee olemaan Kanta-Hämeessä joten plussaa olisi ettei tekijä olisi kovin kaukana. Toki nykyisin etänä onnistuu kaikki, mutta mukava olisi jos pystytään puhumaan joskus myös kasvotusten. Verkkokaupasta tulee keskisuuri. Pystyn myös jatkossa itse pitämään huolta verkkokaupan ylläpidosta jos se minulle vain neuvotaan. Alkuun tarvitsen kyllä apua. Aikataulu noin huhtikuulle liikkeen avaus.

Logon suunnittelija jo tiedossa, myös tuotteiden valokuvaaja.

Yrittäjä, eli minä olen 31-vuotias naismotoristi joka harrastaa myös amerikkalaisia autoja. Olen rento ja vastaan viesteihin nopeasti.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?