8166 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yrityksen asiakashankinta ja avustavat tehtävät

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 1.11.2022 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8166 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Huom: Tällä hetkellä pääasiassa provikka/komissiopohjaiset toimeksiannot, laskutuksena. Jos pienehköt provikka/komissiopohjaiset toimeksiannot ja yhteistyö eivät houkuttele, tämä ei ehkä ole sinulle.

Yrittäjille, yrityksille sekä julkisen sektorin asiakkaille palveluja tarjoavan think tank konsulttiyrityksen asiakashankinta ja avustavat tehtävät. Esimerkiksi potentiaalisten asiakkaiden etsimistä, yhteydenottoja mielenkiinnon tiedustelemiseksi ja myyntitapaamisten sopimiseksi, emailien hoitoa ym. Kykyjen mukaan tarjolla on myös analyyttisia tehtäviä. Etsimämme henkilö ymmärtää monenlaisia ja muuttuvia tilanteita ja tehtäviä helposti. Vähintään perusymmärrys teknologiasta. Hyvä pelisilmä ja tunneäly. Suomen kielen lisäksi sujuva englannin taito on välttämätön. Voitonjako sovitaan.


Note: mainly small commission based tasks only, paid by invoice.

A small think tank / consulting company which provides services for enerpreneurs, enterprises and public sector clients. Your tasks will include searching for new potential customers, and contacting them, handling emails etc. Analytical work is also available depending on skills. You understand quickly changing situations and contexts. At least basic understanding of technology. Can read the room, good emotional intelligence. Fluent English is needed, and at least basic Finnish skills are useful to have. Revenue share will be discussed.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?