7170 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 31.10.2022 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7170 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Tarvitsen logon yritykselle, jonka juuret ovat vahvasti autourheilussa, sekä reaali- että virtuaalimaailmassa. Ei kilpailutaustaa vaan järjestelytaustaa. Yritykseen liittyy vahvasti nettisivu www.jokkis.net, tälle on jo olemassa logo. Yritys tekee myös 3d-suunnittelua ja -tuotantoa, sekä kaikenlaista innovointia teknisten laitteiden parissa. Tuotteita/palveluita ovat autokilpailuiden tulospalvelut/-järjestelmät, ajosimulaattorit, kellotuslaitteet, autojen suorituskyvyn parantamiseen liittyvät ratkaisut, eJokkis-virtuaalikonsepti yms.
Nyt tuotteisiin ja palveluihin tarvittaisiin logo, jota voisi käyttää paperimateriaaleissa, digijulkaisuissa, mainostarroina auton kyljessä ja yrityksen valmistamissa tuotteissa. Tuotteissa merkintää voidaan käyttää omavalmisteissa 3d-tulosteissa ja myös laser-merkintänä.
Yrityksen toimintaan vahvasti liittyvät jokkis.net ja ejokkis omaavat jo jonkinlaiset logot, ja ne löytyvät helposti esim. http://www.jokkis.net/eJokkis/ -sivun yläreunasta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?