7937 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Julkaisujärjestelmän päivitys

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.10.2022 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7937 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Webhotellini päivittää PHP-versiotaan, josta syystä nettisivuni tarvitsevat jonkinlaisen päivityksen. Löytyisikö täältä osaavaa tekijää päivitykseen? Itse en osaa kuvata tehtävää paremmin, mutta tässä lainaus saamastani sähköpostitiedotteesta:

"Päivitämme webhotellipalveluusi oletukseksi PHP 8.1 -version. Tätä vanhempien versioiden käyttömahdollisuus päättyy, koska ne voivat sisältää sellaisia tietoturva-aukkoja, joita ei enää havaita tai paikata. PHP-version päivitys tehdään 3. marraskuuta 2022. PHP-versioiden elinkaaren voi tarkistaa osoitteesta https://www.php.net/supported-versions.php Suosittelemme päivittämään julkaisujärjestelmän ajan tasalle ja yhteensopivaksi uusimman PHP-version kanssa."

Aikataulu olisi siis tuo 3. marraskuuta mennessä. Oletan että on kohtuullisen pieni toimenpide kyseessä, joten ehkä joku voisi tässä onnistua?

Yt. Päivikki


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?