6768 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettisivuja yhtiölle, joka ostaa, remontoi, myy ja rakennuttaa asuntoja

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 13.9.2022 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6768 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme pieni yhtiö, joka ostaa, remontoi ja myy asuntoja. Suunnittelemme myös rivitalon rakennuttamista, jonka asuntoja tulee myyntiin arviolta vuoden 2024 puolella.

Haluamme helposti hallinnoitavat nettisivut ja mahdollisesti myös apua saada meidän nettisivut hakukonetulosten kärkeen.

Meillä tulee asunto myyntiin arviolta Marraskuun alussa, jolloin haluaisimme myydä sen Kiinteistömaailman tavoin tarjouskauppana. Tarjouskaupalla tarkoitetaan sitä, että asiakkaat voivat seurata tarjouskaupan tilannetta sen mukaan kun me niitä tarjouksia saadaan ja syötellään tarjoukset ihmisten nähtäväksi. Tarjoukset ovat voimassa esim. 48 tuntia, jonka aikana muilla on mahdollisuus tarjota enemmän asunnosta. Mikäli tulee korkeampi tarjous päivitämme tarjouskaupan tilanteen nettisivuille niin, että kaikilla on mahdollisuus seurata mitä tarjouksia on tullut ja milloin. Lisäksi haluamme, että asiakkailla tulee olla mahdollisuus valita, että heille tulee automaattisesti sähköposti aina kun yksi tarjous on jätetty. Googlettamalla "Kiinteistömaailma tarjouskauppa" tai katsomalla Kiinteistömaailman myytäviä tarjouskauppakohteita esim. niiden nettisivuilla tai Etuovi.com:ssa tai Oikotiellä löytää varmaan lisätietoa mitä ollaan hakemassa.

Tarjouskauppamenetelmän käyttöönotto on se syy miksi halutaan saada nettisivut ylös juuri nyt, ennen lokakuun loppua. Nettisivuilla tulee kuitenkin olla pääosassa meidän asunnot (kuvia niistä ja lyhyt tarina/faktaa asunnosta). Lisäksi tulee nettisivuille minun ja vaimoni yhteystietoja + somekanavat ja myös yrityksemme tarina. Haluamme myös, että sivuilla kävijät voivat liittyä sähköpostilistalle, jossa saa sähköpostiinsa tietoa kun meiltä tulee uusia asuntoja myyntiin. Sivuilla voisi myös olla yhteydenottopyyntö -ruutu, jossa asiakkaat voivat ilmoittaa jos haluavat saada meiltä tarjouksen asunnostaan tms.

Koska yhtiössämme tulee todennäköisesti tapahtumaan aika vähän vuoden 2023 aikana, jolloin meillä on aika vähän hyötyä nettisivuista saisi tämä olla sellainen ratkaisu, jonka ylläpito maksaa aika vähän.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?