7966 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yhdistyksen nettisivujen päivitys

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 9.6.2022 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7966 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Kyselen alustavasti tarjousta yhdistyksemme nettisivujen päivityksestä. Tarkoituksena olisi saada nettisivut nykyaikaisemmiksi ja toimivimmiksi tarpeitamme varten. Yhdistyksemme ei ole kovin suuri, mutta toivomme silti että löytyisi ratkaisu jolla saataisiin myös visuaalisesti toimiva ratkaisu budjettiimme sopivalla hinnalla!

Nettisivut ovat siis ennestään voimassa (osoite lisätiedoissa), mutta lyhykäisyydessään seuraavanlaiset uudistukset/muutokset tarvittaisiin:

- Nettisivujen banneri pitäisi uudistaa esimerkiksi kuvakaruselliksi. Meillä on uusi logo, joka pitäisi sivuille saada, ja lisäksi kuvakilpailun kautta saatu mikroskooppikuva, joka on luvattu lisätä nettisivuille.
- Sivuille pitäisi saada nappula, josta sivut saa englanninkielisiksi. Nykyisistä sivuista on jo olemassa käännös englanniksi.
- Nykyisille wordpress sivuille on rakennettu jäsenintra, jolle pitäisi saada samankaltainen ulkoasu kuin varsinaisille nettisivuille. Uutena asiaan intraan pitäisi saada plugin, jolla pääsee lukemaan yhdistyksemme lehden pdf-versiota kätevästi.
- Nettisivujen etusivu pitäisi saada toimivammaksi suhteessa tarpeisiimme. Seuraavat asiat voisivat löytyä nettisivuilta: Alan avoimet työpaikat (Tätä sisältöä tulee eniten ja säännöllisesti), Yhdistys tiedottaa (Yhdistyksen omat ilmoitukset/tapahtumat, jotka nykyisellä ratkaisulla hukkuvat työpaikkailmoitusten sekaan), Solubiologi-lehti, Blogi (Tämä uutena ratkaisuna meille, nettisivuilla julkaistavat jutut) sekä linkit Instagram-, Twitter- ja Facebook-tileille sekä Youtube-kanavalle. Olisi myös kiva, että yhdistyksemme esittelyvideo voitaisiin upottaa etusivulle.
- Nettisivujen valikkorakenne voisi olla seuraavanlainen, monilta osin samankaltainen kuin nykyinen: Yhdistys (sisältö ja rakenne samat), Ajankohtaista (Avoimet työpaikat, Yhdistys tiedottaa, Tapahtumat, Uutiset), Solubiologi-lehti (sisältö ja rakenne samat), Blogi, Intra, Ota yhteyttä (Nykyisenlaiset yhteystiedot ja Palaute-lomake)
- Etusivulla ja muillakin sivuilla lisäksi Liity jäseneksi, Tee osoitteenmuutos ja Liity sähköpostilistalle, tämä lienee toimiva ratkaisu myös jatkossa
- Jäsenintran rakenne voisi olla seuraava: Solubiologi-lehden arkisto, Jäsen- ja uutiskirjeet, Materiaalipankki (Kokousten ja seminaarien nauhoitteet), Linkkejä työelämään (yhdistyksemme yhdyshenkilöt yhteystietoineen ja muita hyödyllisiä linkkejä), Töitä hakemassa (ohjeita ansioluetteloiden ja apurahahakemusten laadintaan)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?