8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mieluiten WP-pohjainen tiedotteiden julkaisusivusto

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.5.2022 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8051 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Heips, olemme (nimi lisätiedoissa) ja julkaisemme 45 lähilehteä pääkaupunkiseudulla.

Etsimme nyt nopeaan toteuttamiseen valmista tekijää uudelle tiedotepalvelutyyppiselle sivustollemme. Ihan kaikkea emme voi tässä paljastaa, mutta kyseessä on "ilmoitustaulu", johon esimerkiksi musiikkiopisto voi jättää tiedotteen tulevasta konsertistaan tai kotileipoja kertoa juhlakakkupalveluistaan.

Tiedotteen julkaisjoille pitää olla oma liittymäsivu, mistä voi jättää sivulle haluamansa tiedotteen. Sen jälkeen se pitää vielä voida olla sivuston ylläpitäjän hyväksyttävissä ennen julkaisemista tai julkaisijalle voidaan antaa oikeus julkaista tiedote suoraan, ilman auktoriteetin hyväksyntää.

Tiedotteet pitää saada sivulla halutessaan näkyville julkaisuaikajärjestyksen lisäksi julkaisijoittain tai aihepiireittäin.

Ehkä myös mahdollisuus palvelun käytön (tiedotteen syötämminen) maksullisuuteen ainakin jollain aikajänteellä.

Meillä on domain ja tarvittaessa myös valmiina palvelin johon perus Wordpress saadaan asennettua, mutta siitä eteenpäin tekeminen jää sinulle. Logo on ja graafisesta toteutuksesta perusidea, mutta kaikesta voidaan yhdessä sopia.

Jos jotain esimerkkiä pitäisi esittää, niin uutistiedotteiden julkaisijoiden sivut toimikoot sellaisina:

https://www.epressi.com/
https://news.cision.com/fi


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?