8124 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettisivut ja verkkokauppa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.3.2022 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8124 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Meillä on domaini ja wordpress alusta asennettuna. Aloitettiin tekemään sivuja itse, mutta ei riitä osaaminen. Nettisivut itsessään ei kovin monimutkaiset, meillä on tekstit ja kuvat valmiina, pitäisi vaan asetella kauniisti. Monimutkaisempi kokonaisuus on verkkokauppa. Meillä on tuotekuvat ja tiedot, mutta ei osata tehdä systeemiä että toimisi.

Verkkokaupan tarkemmista ominaisuuksista pitäisi vielä keskustella. Haluttaisiin, että ylläpitäisi varastosaldoa ja meidän olisi mahdollista itse lisätä tuotteita ja jopa uniikkeja esineitä myyntiin, jolloin varastosaldo on 1 ja tuotteen mentyä kaupaksi, saldo menee nollaksi ja tuote ei ole enää ostettavissa. Myös postikulut olisi tärkeä voida laskea siinä samassa kun esineitä joku tilaa. Postikulut kasvavat sen mukaan kun paketin paino, onko tämmöinen mahdollista? Voidaan toimittaa pakkausten painot ja jos verkkokauppa itse osaisi laskea, että 3 kappaletta tiettyä tuotetta niin postikulua on pakko nostaa. Kuulin myös, että olisi mahdollista tulostaa valmiina tilaajan osoitetiedot, tämmöinen ominaisuus helpottaisi esineiden postitusta.

Eli hankala juttu ei ole osaavalle tyypille. Nettisivuissa tosiaan ei tarvitse paljon mitään tuottaa, meiltä tulee materiaalit valmiina mutta pitäisi vaan saada ne aseteltua nätisti, itse emme osaa. Voin vaikka tehdä valmiin luonnoksen gimpillä siitä, miten tekstit ja kuvat sopisi olla, jos osaava henkilö vaan toteuttaa sen sitten wordpressissä? Verkkokauppa sitten haastavampi ainakin meidän mielestä, voi olla että sinulle se on helppo juttu.

Ota yhteyttä jos kiinnostuit ja keskustellaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?