8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Joustava ja mielenkiintoinen etätyö tarjolla 3D-alan yrityksessä! Jatkuva sopimus.

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.2.2022 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8215 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei siellä!

Haluaisitko tulla töihin nopeasti kasvavaan 3D renderöintitoimistoon osaksi dynaamista 3D-ammattilaisten tiimiämme? :)

Yrityksemme auttaa pieniä, keskisuuria ja suuria rakennusyrityksiä myymään kiinteistökohteitaan nopeammin parempien 3D-visualisointien avulla. Olemme erikoistuneet tuottamaan upeita 3D-visualisointeja sisä- ja ulkotiloihin, videoanimaatioita, uudiskohde-esittelyjä, sekä muita kiinteistöalan visualisointeja muutaman tuotteen mainitakseni.

Haemme nyt energistä, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä suomen ja englannin kielen osaavaa henkilöä (venäjän kieli plussaa), jolla tulee olemaan keskeinen ja tärkeä rooli yrityksemme tämän vuoden kasvusuunnitelmissa.

Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaiden ja artistien välisenä viestinviejänä. Koordinoit 3D-visualisointiprojekteja varmistaen, että uudet kuvaprojektit käynnistyvät nopeasti ja ajallaan ja että ne toteutetaan laadukkaasti alusta loppuun, niin ettei asiakkaidemme tarvitse odottaa turhaan. Tehtävässä varmistat, että asiakkaan toimittavat aineistot välitetään tiimin kuvittajille, ja ja autat heitä ymmärtämään mitä asiakas haluaa. Apuna voit käyttää havainnekuvien piirtämistä, muistilistoja, google translatoria jne.

Kun 3D-visualisointien ensimmäiset versiot valmistuvat, tehtäväsi on toimittaa ne asiakkaille tarkastettavaksi ja kommenteille. Saatuasi kerättyä kommentit tuotoksiin, varmistat että ne menevät ymmärrettävässä muodossa 3D-visualisoijillemme, jotka ovat pääasiassa englannikielisiä. Kielitaitoa siis tarvitaan! Tehtäväsi on myös kirjata ja dokumentoida meneillään olevien projektien etenemistä niin että seuraavana vuorossa oleva henkilö ymmärtää mitä projekteissa on tapahtunut.

Tärkeää on, että viestit kulkevat nopeasti ja et muodostu prosessissa pullonkaulaksi. Yrityksemme keskeinen lupaus asiakkaille on todella nopeat toimitukset. Tämä edellyttää sinulta reagointivalmiutta ja kykyä pitäytyä sovituissa toimintatavoissa.

Hienoa työssä on se, että saat itse päättää missä teet työsi. Eli voit halutessasi tehdä työn vaikka Balilta tai Thaimaasta käsin. :)

Työstä maksamamme palkkio sidotaan hoidettavien projektien määrään, ja se voi olla esim. 1000-3000 EUR/kk (alv 0 laskutus). Sopimus on jatkuva ja haluamme sitouttaa hyvän työntekijän myös pidemmäksi aikaa. Arvioimme, että tarvittava työaika on 4-6 tuntia päivässä. Toivomme, että sinulla on oma yritys jonka kautta voit laskuttaa palkkiot.

Työ sisältää myös palkitsemisjärjestelmän. Jos teet työsi nopeasti ja säästät asiakkaan aikaa (vastausaika sähköposteihin, vastausaika artistien lähettämiin kysymyksiin, projektien läpivientiaika jne. jne.) ja jos onnistut ilahduttamaan asiakkaamme, maksamme sinulle jopa 1000 EUR lisäpalkkion. Tämä bonus on mahdollista saada neljä kertaa vuodessa.

Kuulostaako tämä sellaiselta, mistä voisit olla kiinnostunut? :)

Voit vapaasti laittaa meille viestiä, niin jutellaan lisää.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?