7170 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokauppa ledtekniikalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.1.2022 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7170 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Meillä on kodin, urheilutilojen, portaikkojen jne kiinteiden valaisimien aika tuore maahantuontiyritys, ja verkkokauppa-asiat on retuperällä. Alunperin teimme kaupan itse, eikä sivustosta tullut kovin hyvä, mutta varsinkin nyt aloitettujen, mutta loppuunsaattamattomien muutosten jälkeen verkkokauppa on ihan kammottava. Asiakkaiden yhteydenotot meihin tapahtuvat tällä hetkellä pääosin instagramin kautta, mutta verkkokauppa olisi tarpeellista saada kuntoon mahdollisimman pian, sillä tällä hetkellä se enintään karkottaa asiakkaita.

Verkkokaupan ulkoasun tulisi olla sellainen, joka vetoaisi sekä yksityishenkilöihin että yrityksiin varteenotettavana vaihtoehtona valaisinten toimittajissa. Tuotteemme ovat laadukkaita, joten sivustonkin täytyisi olla. Kunhan saisimme toimivat sivut, niin sivujen päivitys jatkossa onnistuu kyllä itseltämme.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?