7582 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Myynnin ammattilainen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.12.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7582 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Myynnin ammattilainen, tule mukaan kehittämään kotimaanmatkailua!

Yritys etsii aktiivista ja nälkäistä myyjää, joka tahtoo kehittyä alansa huipuksi. Tule mukaan rakentamaan kotimaanmatkailun parasta verkkopalvelua! Kyseessä on portaali, joka kerää koko Suomen matkakohteet yhden katon alle tarjoten lukijalle inspiraatiota ja ideoita kotimaan upeisiin matkakohteisiin ympäri vuoden.

Matkailualan katse on nyt vahvasti kotimaassa ja sen myötä myös Matka-Suomen kävijämäärät kasvussa. Nyt tahdomme kehittää palvelua entistäkin paremmaksi rekrytoimalla 1-2 matkailua rakastavaa myyjää mukaan tiimiimme.

Palkkaus on 100% komissiopohjainen, mutta lupaamme onnistumisista avokätisen korvauksen. Takanasi on tiimin tuki, hyvät referenssit sekä helppo ja selkeä tuotteistus. Osan kontaktikannasta saat valmiina ja osan luot omalla työlläsi. Toimipaikkamme on virallisesti Espoossa, mutta asuinpaikallasi ei ole merkitystä, sillä myös muu tiimimme työskentelee ympäri maata ja tehtävä sopii mainiosti etätyönä hoidettavaksi. Se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös osa-aikaisena.

Ota yhteyttä ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Liitä mukaan cv sekä vapaamuotoinen hakemuskirje. Tehtävä(t) täytetään välittömästi sopivan tai sopivien henkilöiden löydyttyä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?