6267 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokauppa + provisiomyyjät

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.11.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6267 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Tarkoituksena perustaa verkkokauppa nettisivun yhteyteen, jossa tuotteita alle 10kpl ja lyhyt kuvaus yrityksesta, sen toiminnasta, tuotteista ja myyjistä. Myynti tapahtuu pääosin provisiomyyjien (Work at home) avulla ympäri maailmaa, joita voi olla tuhansia.
Ongelmat:
1. Myyjän provision mahdollisimman automaattinen tilittäminen esim. 30€ kauppa, josta 5€ myyjälle ja loput verkkokaupalle. Liekö Affiliate -peritaate oikea termi? Tai onko helppo hoitaa tilitykset esim. kk-raportin yhteydessä.
2. Kaupanteossa asiakkaan mahdollisimman helppo ja nopea rahastaminen. Paypal, suoraan luottokortilla tms.

Muuten erittäin yksinkertainen kauppa ja sivut, mutta koet löytäväsi näihin ongelmiin järkevän ratkaisun, niin olen erittäin kiitollinen järkevistä tarjouksista. Ideaan on mahdollista päästä myös mukaan omistusosuudella. Lisätietoja varten tehdään NDA tavattaessa.

Voi olla tarvetta myös kaupan päivittämiselle ja sosiaalisen median markkinoinnille jatkossa. Nyt ollaan vielä ideatasolla, mutta valmiita toteuttamaan nopeastikin. Ota rohkeasti yhteyttä. Etuna, jos toimit Turun lähellä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?