7581 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sisältöä ja markkinointia?

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 3.11.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7581 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme alkuvuonna 2021 aloittanut asiantuntijapalvelua tarjoava yritys, jolla ei vielä ole edes suoria kilpailijoita. Palvelumme on kerännyt pelkkiä positiivisia ja kannustavia palautteita, niin asiakkailtamme, sidosryhmiltämme kuin useamman startup-sparrausorganisaation taholta, eli mitä ilmeisimmin tuote on kohtuullisen hyvässä kunnossa ja sille on tilausta.

Kunnolla lentoon päästäksemme tarvitsisimme avuksemme asiansa osaavan sisällöntuottajan, joka myös huolehtisi markkinoinnista kokonaisuutena. Tai toisin päin. Tavoite on siis saada itsemme tunnetuksi! Ja uskomme sen onnistuvan tehokkaalla, johdonmukaisella ja erottuvalla digitaalisella markkinoinnilla valituissa kanavissa.

Vastineeksi tarjoamme paikkaa yrityksen operatiivisessa johdossa ja mahdollista osakkuutta. Työskennellä voit sieltä, mistä haluat. Toimistolle ei ole pakko tulla, koska meillä ei sellaista edes ole! Muilta osin olemme kompensaation suhteen hyvin joustavia, eli malli voidaan rakentaa varsin vapaasti sitten, kun siihen on riittävästi lihaksia. Homman toteuttamiseksi tarjoamme (toistaiseksi) naurettavan pienen budun, erinomaiset tulevaisuuden näkymät ja erikoisiin kellonaikoihin kilahtelevan Slackin.

Jos haluat kuulla lisää etkä pelkää käyttää mielikuvitustasí etkä haasteita, ota yhteyttä haluamallasi tavalla. Katsotaan yhdessä oletko vielä sen jälkeenkin kiinnostunut urakasta!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?