7749 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsitään sisällöntuottajaa/sosiaalisen median markkinointivastaavaa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.10.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7749 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Pian aukeava maailman ensimmäinen digitaalinen pakastetuotteiden markkinatori (osoite lisätiedoissa) etsii luovaa ja persoonallista sisällöntuottajaa. Emme siis etsi sisältörobottia, vaan idearikasta vaikuttajaa, joka kykenisi samanaikaisesti viihdyttävän ja puhuttelevan sisällön tuottamiseen sekä tavoittaisi myös arvomme.

Annamme tekemisellesi raamit, joiden puitteissa voit luoda parhaaksi näkemääsi (ja myöhemmin myös toimivaksi todistettua) sisältöä. Myös meillä on paljon ideoita, joten yhteistyökykyisyys ja avoin asenne ovat tehtävässä avaintekijöitä. Emme ole turhan vakavia, hauskaa saa pitää!

Tarve olisi moniosaajalle, jolta sujuu niin sosiaalisen median sisällön (TikTok, Instagram, Facebook) kuin myös muun sisällön (landing paget, blogiartikkelit tms.) tuottaminen sekä hakukoneoptimointi.

Palkka, työtunnit ja muut speksit ovat keskusteltavissa. Toivomme myös sinulta suoria tarjouksia ja ehdotuksia niihin liittyen. Toivottavasti löydämme toisemme pian!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?