7170 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujeni päivitys.

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.9.2021 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7170 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!

Oma aika ja osaaminen ei meinaa riittää kotisivujen loppuunviemiseen. Wordpress tutoriaaleja on tullut kahlattua muutama sata tuntia läpi, joten jonkinlainen käsitys siitä alustasta on. Hakukone näkyvyydestä on myös tullut tietoa kerättyä mutta se on välillä vähän hajanaista ja aina ei oikein tiedä että mitä pitää tehdä ja lisäksi alustat muuttuu aina päivitysten mukaan niin juutupevideot eivät sitten aina ole ihan ajantaisaisia ja niiden kanssa palaa aikaa ja hermot. =D
Materiaalin ja tekstit osaan siis itse laittaa sivustoille mutta jotkut tekniikka hommat turhauttaa ja sen takia sivut on jääneet loppusilausta vaille.

Olen siis valokuvaaja ja kuvaan erityylisiä henkilökuvia asiakkaille. Sivuilla tahtoisin pääsääntöisesti esittää kuvia joita osaan ja tahdon tehdä jatkossa enemmän. Lisäksi myös toimiva blogi ja yhteydenottolomake.

Itse olen mieltynyt ilmaiseen themefreesia-photograph (https://themefreesia.com/) teemaan ja se on itselläkin nyt käytössä. Kolleegalla on myös se käytössä ja itse olen tykästynyt hänen sivujensa toimivuuteen. Eli aikalailla samanlaista tyyliä mitä tällä sivustolla on - https://www.piarautio.com/
---
Hintalaskuriin täytetyt tiedot:

Laskurin ilmoittama hinta-arvio: 40 - 80 euroa

1. Ulkoasun tyyli
Ei ulkoasua
Sivujen ei tarvitse olla responsiiviset

2. Logo
En tarvitse logoa

3. Sisältö ja julkaisujärjestelmä
Tarvitsen 4 sisältösivua
Tuotan sisällön itse ja lisään sen itse sivuille
En tarvitse julkaisujärjestelmää

4. Lisäominaisuudet
Google Analytics

5. Verkkokauppa
En tarvitse verkkokauppaa

6. Muuta
En tarvitse webhotellia
En tarvitse verkkotunnusta


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?