7175 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkosivut poliitikon alulle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.9.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7175 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Olisin kiinnostunut omista verkkosivuista, jotka rakentuisivat poliitikkoprofiilin ympärille. Suunnitelmissani on, että tuottaisin verkkosivujen tekstit itse ja toimittaisin tarvittavat valokuvat verkkosivujen tekijälle. Ehdottomat toiminnot sivuilla ovat ainakin mahdollisuus blogin kirjoittamiseen, henkilöesittely ja yhteystiedot. Etusivulla olevat painikkeet sosiaalisen median kanaviin kuuluvat niin ikään vaatimustasoon. Kuulen tietysti mielelläni alan ammattilaisten visioista lisää, mutta projektin hinnan pitäisi pysyä kohtuullisena, koska olen tällä hetkellä opiskelija.

Ps. Laitan linkin verkkosivuille, jotka vastaavat sisällöllisesti melko hyvin hakemaani lukuun ottamatta pieniä yksityiskohtia. Sivun ulkoasu voisi olla tosin persoonaani sopivammat. Kuvailisin itseäni nuoreksi urheilevaksi herrasmieheksi. https://alvareuro.fi/


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?