5897 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Efilon Oy

Efilon Oy

Efilon on digitaaliseen yritysviestintään erikoistunut mainostoimisto. Teemme yritysviestintää ja helposti löydettäviä verkkosivuja ja verkkokauppoja.

Verkkosivukehitys WordPress Mainonta Facebook Markkinointi Mobiilisovellukset Tablet-sovellukset graafinen suunnittelu yritysviestintä

Y-tunnus: 2471799-7

Kotisivu: www.efilon.fi


Olemme digitaaliseen viestintään erikoistunut mainostoimisto Joensuusta. Tekemistämme ohjaavat tulokset, eli myynnin lisääminen ja yrityksen imagon kehittäminen. Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaisia digitaalisia ratkaisuja pieniä yksityiskohtia myöten.

Tekemiselle täytyy olla jokin syy ja meille se on tunne. Haluamme kehittää asiakkaidemme markkinointia ja saavuttaa tuloksia. Haluamme onnistua yhdessä, sillä silloin teot tuntuu.

Viilaamme työmme loppuun viimeistä pikseliä ja pienintä yksityiskohtaa myöten. Joskus pienet asiat merkitsevät eniten. Katso läpi menneet projektimme ja muodosta mielipiteesi.

REFERENSSIT
Asiakkaita mm: Apocalyptica, Nightwish, Karelia AMK, Metla, Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto, Provisual Oy...

Lisää referenssejä ja lisätietoja: http://www.efilon.fi

KIELITAITO
Suomi, englanti, ruotsi - käännöstyöt tuotannoissa mahdollisia suomi, englanti, ruotsi, venäjä, saksa, ranska -akselilla

KÄYTÄNNÖT
Kaikista tuotannoista tehdään kirjalliset tarjoukset. Ennen tuotannon aloittamista teemme tuotantosopimuksen asiakkaan kanssa. Tuotantosopimuksissa määritellään toimenpiteet, hinta ja aikataulu - selkeästi ja pitävästi. Näin toiminta pysyy molemmille osapuolille selkeänä ja jämäkkänä.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.