8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wireframe Web Design tmi

Wireframe Web Design tmi

Modernit kotisivut, jossa yksityiskohdat on mietitty tarkkaan.

Web design kotisivut kuvankäsittely webflow verkkosivustot

Y-tunnus: 3104431-3

Kotisivu: https://www.wireframe.fi/


Nerot.fi suosittelee

Puuttuuko yritykseltäsi kotisivut kokonaan vai pitäisikö vanhoja päivittää? Kustomoidut kotisivut Wireframe Web Designiltä!

Wireframe tarkoittaa minimalistista rautalankamallia, joka toimii tehokkaan suunnitteluprosessin pohjana tavoitekeskeisesti. Toteutan yksilölliset ja helposti ylläpidettävät kotisivut Webflow-julkaisualustalla. Sinulle kaikki tämä tarkoittaa automaattisia varmuuskopioita, tietoturvallista alustaa, sekä helppoa ylläpitoa ilman ylimääräisiä lisäosia, joissa ei ole versionhallintaa tai erillisiä päivityksiä. Saat projektin lopussa sivuston omistajuuden ja käyttäjäkoulutuksen, joten pääset halutessasi jatkossa päivittämään sivuja itsenäisesti.

Kotisivujen toteutus ja suunnittelu aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella, jonka jälkeen laaditaan projektin toimeksiantosopimus. Käymme yhdessä läpi toiveesi graafisten elementtien ja rakenteen osalta ja varmistetaan, että ne palvelee niin sinua kuin asiakkaitasi. Kotisivujen toteutuksessa otetaan huomioon saavutettavuus, nopeus, sekä tietoturva. Jokainen suunnittelemani ja toteuttamani sivusto on myös responsiivinen eli ne mukautuvat käyttäjän päätelaitteen mukaan.

terveisin,
Suvi \\ Wireframe Web Design
info@wireframe.fi
wireframe.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.