8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

NordicDigitalBrothers Oy

NordicDigitalBrothers Oy

Täyden palvelun digitaalisen markkinoinnin toimisto

Markkinointi ja mainonta myynti wordpress woocommerce shopify seo

Y-tunnus: 2991070-2

Kotisivu: https://nordic-digitalbrothers.com/


Meillä on kokemusta woocommercesta ja wordpressillä luomisesta paljon. Meiltä onnistuu myös markkinointi sivujen luomisen jälkeen. Olemme kouluttautuneet yhdysvaltalaisilla opeilla markkinointi velhoiksi ja meillä on muutamia isoja kansainvälisiä toimioita listoillamme.

Pääasiassa mainostamme Googlessa, youtubessa, facebookissa ja tietenkin sähköpostilla. Myös muissa kanavissa mainostaminen mahdollista. Tiedämme kaavan millä saa asiakkaita ja yrityksen myynnin kasvuun ja tämä pätee kaikessa bisneksessä. Markkinoinnista voimme puhua kaikille kiinnostuneille ja neuvotella lisää. Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin tehdään markkinointi suunnitelma ja katsotaan miten lähdemme toteuttamaan asioita.

Olemme luoneet kotisivuja sekä verkkokauppoja jonka jälkeen pystymme ylläpitämään ja päivittämään niitä eli meiltä saa ns. valmiin paketin jos haluaa. Luomme verkkosivut aina niin että ne ovat toimeksiantajalle sekä asiakkaille mahdollisimman helppokäyttöiset ja selkeät. linkitämme aina sivuille tiedonkeruu linkitykset esim. facebook pixelin, Google analyticsin ja tag manager. Nuo ovat todella tärkeitä asioita verkkosivuille, jotta saa esim. kävijädataa jota pystyy käyttämään markkinointiin ja asiakashankintaan. Hakukoneoptimointi (SEO) on myös tärkeä tehdä jotta yrityksenne sivut näkyvät esim Googlen hakukoneessa, myös tämä onnistuu meiltä.

Pystymme neuvottelemaan kaikesta projektiin liittyvästä ja teemme aina sovitussa aikataulussa ilman lisä/piilokuluja. Mikäli haluaa sekä kotisivut ja sen jälkeen markkinointi/asiakashankintaan apua meiltä, pystymme tehdä kotisivut halvemmalla hinnalla ja samalla laadulla.

Meidän verkkosivut löytyvät osoitteesta https://nordic-digitalbrothers.com/. Logon suunnittelu ja toteutus onnistuu meidän kautta myös. Oman logomme olemme suunnitelleet itse ja se onnistuu myös muillekkin. Sama homma myös mainosvideoissa, pystymme toteuttamaan mainosvideot alusta loppuun itse.

Referensseistä lisätietoa kysymällä! Kerromme mielellämme aikaisemmista projekteista mikäli olette kiinnostuneet yhteistyöstä.

Olemme tavoitettavissa s-postilla nordicdigitalbrothers@gmail.com tai puhelimitse numerosta 0444400995


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.