5684 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mymlen Oy

Mymlen Oy

Osaamisalueemme kattaa kaiken huolellisesta suunnittelusta näyttävään toteukseen. Keskitymme verkkopalveluihin, nettisivuihin ja verkkokauppoihin.

Verkkosivut Nettisivut Kotisivut Verkkokaupat Logot Markkinointi Graafinen suunnittelu Verkkopalvelut Wordpress

Y-tunnus: 3115165-3

Kotisivu: https://mymlen.com/


Mymlen on pieni, kahden hengen digitoimisto. Toimimme Helsingistä käsin, mutta projekteja teemme ympäri Suomen. Yritys perustettiin halusta tehdä laadukasta jälkeä internetiin, sillä kohtasimme molemmat jatkuvasti huonosti toimivia sivuja, ja kuulimme paljon kokemuksia, jossa asiakas oli ostanut huonosti toteutetun, turhan kalliin ratkaisun. Hintamme ovat edullisia, sillä laskutamme vain siitä, mitä realistisesti arvioimme projektiin kuluvan aikaa. Myymme vain valmiita ratkaisuja, eli yllätyskuluja ei tule. Asiakas maksaa alussa sovitun hinnan sitten, kun sivusto on valmis. Toimintaamme ohjaa eettiset arvot ja pyrimme myös löytämään saman arvopohjan omaavia kumppaneita.


Referenssikuvat

 • Mattocenterin verkkokaupan uudistus

  Mattocenterin verkkokaupan uudistus

  Mattocenterin verkkokauppaan haluttiin raikkaampi ilme ja kevyempi olemus. Lisäksi haluttiin parantaa kaupan käyttökokemusta ja tuotteiden löydettävyyttä. Erityishuomio oli kaupan käytettävyydessä mobiilipuolella.

 • Vaaterekki

  Vaaterekki

  Me suunnittelimme ja toteutimme Vaaterekille uuden ulkoasun helpottamaan heidän asiakkaidensa tiedon etsimistä ja parantamaan sivuston visuaalista käyttöliittymää. Kauppiaiden toteuttama kansivideo viimeisteli tämän hauskan ja uniikin sivuston.

 • Animalia-media

  Animalia-media

  Animalia kaipasi uudelle verkkolehdelleen parempaa saavutettavuutta. Lisäksi keskusteluissa kävi ilmi, että myös käyttöliittymän ja ulkoasun puolesta oli syntynyt parannusideoita. Me uudistimme lopulta verkkolehden käyttöliittymää ja ulkoasua, sekä paransi sivuston saavutettavuutta.

 • Visual Meri

  Visual Meri

  Visual Meri halusi vaihtaa verkkokauppa-alustaansa ja me toteutimme hänelle uuden verkkokaupan pienellä budjetilla MyCashflow-alustalle.

 • Soit Se Silti

  Soit Se Silti

  Tamperelainen levy-yhtiö halusi uudistaa verkkosivunsa ja mehän uudistimme.

 • Jam In The Box

  Jam In The Box

  Roller derby -tarvikkeiden erikoisliike Jam In The Box halusi uudistaa verkkokauppansa. Suunnittelimme kaupan ulkoasun ja toteutimme sen MyCashflow-alustalle.Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.