8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Semblancer

Semblancer

Suomalainen kevytyritys Semblancer: Laadukkaita nettisivuja, sekä markkinointi- ja some-julkisivun ylläpitoa henkilöasiakkaille ja yrityksille.

WordPress Nettisivut Markkinointi Suunnittelu Tekstin tuottaminen Kuvien tuottaminen

Y-tunnus: 3170506-2

Kotisivu: www.semblancer.com


Nerot.fi suosittelee

Tarjoamme ammattitaitoista julkisivun ylläpitoa sekä yrityksille, että yksityisille asiakkaille esim. Nettisivut, Yrityksen tai henkilön sosiaalisen median ylläpito, Itse asiakkaan toivein suunnitellut ja piirretyt kuvitukset, logot ja erikoistehosteet yms. Semblancerin perustajana ja päätoimisena työntekijänä toimin minä, Kette, ja haluan tarjota asiakkaille ensiluokkaista henkilökohtaista konsultointia ja projektipäivitystä.

Haluamme valmistaa sivut ja hoitaa ylläpidon edullisesti asiakkaidemme puolesta ja tarjota parasta mahdollista palvelua, täten yrityksellämme on myös 100% laatutakuu, mikäli olet tyytymätön lopputulokseen!

Tarjoamme sivut aina edullisemmin kuin kilpailijamme, mikäli saat ennen sopimuksen sitomista edullisemman tarjouksen muualta, ilmoita siitä meille ja alennamme hintaa vähintään edullisimman tarjouksen tasolle! (Riippuen tietysti myös tarjottujen työtuntien määrästä.)

Kette Uschanoff: 045 213 3439
kette.semblancer@outlook.com


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.