6910 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kevytyrittäjä

Kevytyrittäjä

Osaamisaluettani on mm. sosiaalisen median kanavien hallinta ja brändi- ja sisältömarkkinointi, Googlen työkalut (mm. Ads ja Analytics).

sosiaalinen media google ads hakukonemarkkinointi instagram facebook tiktok linkedin kotisivut verkkosivut

Y-tunnus: 2955197-3

Kotisivu:


Olen työskennellyt digitaalisen markkinoinnin parissa noin kolme vuotta. Tällä hetkellä työskentelen freelancerina mainostoimistoissa sekä opiskelen markkinointia ammattikorkeakoulussa.

Ehdottomiin vahvuuksiini kuuluu vahva visuaalinen silmä ja myynti- ja markkinointistrategioiden yhdistäminen osaksi kannattavaa liiketoimintaa. Osaamisaluettani on muun muassa sosiaalisen median kanavien hallinta ja brändi- ja sisältömarkkinointi, Googlen työkalut (mm. Ads ja Analytics) sekä markkinointikampanjoiden suunnittelu, hallinta ja toteutus. Omaan asiakaslähtöisen ajattelutavan ja uskon, että markkinointia tehdään ihmiseltä ihmiselle.

Lisäksi työskentelen osa-aikaisesti monipuolisissa HR-tehtävissä. Työssäni hoidan rekrytointiviestintää ja markkinointia, olen aktiivisesti yhteydessä työntekijöihin sekä yritysasiakkaisiin, huolehdin rekrytointitoimeksiantojen elinkaaresta sekä hoidan tarkkuutta vaativia työsopimus- ja työsuhdeasioita, palkanmaksua ja laskutusta.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.