8207 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Anni / Freelancer

Anni / Freelancer

Osaamisaluettani on mm. sosiaalisen median kanavien hallinta ja brändi- ja sisältömarkkinointi, Googlen työkalut (mm. Ads ja Analytics).

sosiaalinen media google ads hakukonemarkkinointi instagram facebook tiktok linkedin kotisivut verkkosivut seo

Y-tunnus: 2955197-3

Kotisivu:


Työskentelen tällä hetkellä kolmatta vuotta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana mainostoimistossa, sekä HR-konsulttina. Aikaisempaa työkokemusta on viiden vuoden ajan b2b-myyntitoimistosta, joista kolme vuotta b2b-myyjänä ja kaksi vuotta toimiston esihenkilönä.

Vahvuuksiini kuuluu maksettu mainonta. Google Ads; haku- ja display-mainonta. Kampanjoiden suunnittelut, toteutus ja tilien kokonaisvaltaiset kehittämiset ja suoritustason optimoiminen. Lisäksi Metan (Facebook +Instagram) mainonta. Osaamiseeni kuuluu myös hakukoneoptimoinnin yhdistäminen maksetun hakukonenäkyvyyden kanssa saumattomaksi kokonaisuudeksi ja hakukoneoptimoiduiden WordPress verkkosivujen toteutus.

Olen tehnyt yhteistyötä monenlaisten toimialojen yritysten kanssa, niin b2b, kuin b2c puolella. Tällä hetkellä hoidan maksettua mainontaa muun muassa Suomen johtavalle matkailunähtävyydelle, sekä valaistussuunnittelua tarjoavalle yritykselle. Tarkemmat referenssit pyydettäessä.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.