5793 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Finnda Analytics

Finnda Analytics

Finnda on data-analytiikan ulkoistamispalvelu, joka on perustettu juuri meille; suomalaisille PK- yrityksille, jotka haluamme tietää ja kehittyä.

Data-analytiikka Datan visualisointi Datan siivous Kyselytutkimukset Mittaristo BI raportointi Verkkosivut

Y-tunnus: 3127730-1

Kotisivu: www.finnda.fi


Menestyneet suuret firmat hyödyntävät kertyvää dataa maksimoidakseen tuloksensa liiketoiminnassaan. Myös PK- yrityksillä on samat mahdollisuudet, ne täytyy vain ottaa käyttöön. Jos yrityksestäsi löytyy kassajärjestelmä, sähköinen tilausjärjestelmä, varastokirjanpito, asiakaskyselyitä, työvuorolistoja, nettisivut, lähes mitä tahansa, löytyy myös käyttökelpoista dataa.

Finnda eli Finnish data-analytics on data-analytiikan ulkoistamispalvelu. Finnda muokkaa liiketoiminnassa kertyneestä datasta arvokasta ja helposti ymmärrettävää tietoa, jonka avulla yrityksellä on mahdollisuus kehittää toimintaansa ja kasvattaa tulostaan. Teemme yhdessä toimintasuunnitelman tavoitteenne mukaisesti, ja toimimme neuvoa antavana konsulttipalveluna.

Asiakkaita meillä on ympäri Suomen, valtaosa kuitenkin Helsinki - Tampere seudulta. Finnda on helposti lähestyttävä innovatiivinen pieni yritys, joka haluaa asiakkaidensa saavan tuntea olevansa juuri niin erityisiä kuin ovatkin, myös meille! Finndalle jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja haluamme luoda sellaisen palvelukokonaisuuden, mitä asiakkaamme tarvitsee. Joidenkin yritysten kanssa on otettu kaikki data heti haltuun, kun taas joidenkin kanssa lähdetään tunnustelemaan analytiikkaa pienin askelin.

Vieraile nettisivuillamme saadaksesi lisätietoja!

Tällä hetkellä yrityksen koosta riippuen mahdollisuus ottaa yksi tai kaksi uutta asiakasta!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.