4930 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Digilick.com

Digilick.com

Digilick on keskittynyt kotisivujen ja verkkopalveluiden kehittämiseen Wix-alustalla, mutta myös WordPress-sivut onnistuvat. Digilickin ytimessä ovat

wix-kotisivut wordpress google-mainonta seo hakukoneoptimointi sähköpostiautomaatio videot verkkokaupan perustaminen shopify wix

Y-tunnus: 2853021-4

Kotisivu: https://www.digilick.com


Digilick on Keravalla sijaitseva digitoimisto, joka palvelee asiakkaita pääasiassa Uudellamaalla. Toimisto on keskittynyt kotisivujen ja verkkopalveluiden kehittämiseen Wix- ja WordPress- alustoilla sekä verkkokauppojen perustamiseen Shopify-alustalla. Teemme myös:
- Google-mainontaa
- Hakukoneoptimointia (SEO)
- Sähköpostiautomaatiota
- Videoita

Digilickin ytimessä ovat design ja funktionaalisuus sekä inhimillinen ote asiakkaidemme palvelemisessa. Pienenä yrityksenä meille jokainen asiakas on arvokas ja teemme mieluummin enemmän kuin menemme sieltä, missä aita on matalin. Asiakkaitamme ovat niin pienet paikalliset yritykset kuin isommatkin toimijat, kuten esimerkiksi Laurea ammattikorkeakoulu.

Ota yhteyttä niin palaamme tarjouksen kera!


Referenssikuvat

 • Keskusoptiikka

  Keskusoptiikka

  "Digilicikin kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä. Saimme kauniit ja toimivat kotisivut, joita pystymme tarvittaessa itse nopeasti päivittämään. Koulutusmateriaalit olivat tehty selkokielellä. Suosittelemme lämpimästi palvelua." Keskusoptiikan nettisivut tehtiin keväällä 2018. Tarve lähti siitä, kun entisille kotisivuille oli hankalaa päivittää kuvia ja tekstejä. Lähdimme suunnittelemaan yhdessä uusia sivuja. Istuttiin alas, ja mietittiin, mitkä ovat tärkeät tavoitteet, joita sivuilla halutaan toteuttaa. Keskusoptiikan asiakkaat ovat ihmisiä, joilla on tarvetta silmälaseille. Silloin olisi tärkeää, että esim. tekstit sivuilla olisivat isokokoiset. Ykköstavoitteena on, että asiakkaat voivat ottaa helposti yhteyttä Keskusoptiikkaan ja voivat helposti varata ajan vaikka silmälääkärille. Keskusoptiikka on suomalainen yksityisomistuksessa oleva optikkoliike, joka tekee silmälasien linssien hionnat paikan päällä Hyvinkäällä. Kyse on siis korkeasta kotimaisesta laadusta, ja se pitää näkyä myös kotisivuilla. Keskusoptiikassa on aina oma optikko paikan päällä, joten asiantuntevaa palvelua saa aina liikkeen aukioloaikojen puitteissa. Aukioloaikojen ulkopuolella on tärkeää, että ajankohtaista tietoa löytyy myös kotisivuilta. Kotisivujen alhaalla näkyy Keskusoptiikan oma "feedi", eli se riittää, kun päivittää omia Facebook-sivuja, ja silloin automaattisesti päivitykset näkyvät myös omilla kotisivuilla. Tästä tulee asiakkaille olo, että sivut ovat ajankohtaiset, ja niitä päivitetään. Yhä useammat selaavat nettisivuja kännykässä. Silloin on erityisen tärkeää, että kotisivut toimivat hyvin myös mobiilissa. Yhteydenotto pitää olla helppoa. Jos esimerkiksi haluat soittaa liikkeeseen kännykällä, sen pitäisi toimia helposti vain numeroa painamalla. Yhteydenotosta pitää tehdä helppoa. Harva jaksaa nykypäivänä alkaa "copy-pastettamaan" numeroa, tai kirjoittamaan sitä käsin paperille ja sitten taas uudestaan painaa numerot kännykkään. Kotisivuilla on hyvä myös näkyä kartta missä liike sijaitsee. Kun on kyse kivijalkaliikkeestä, asiakkaiden tulee löytää liike helposti. Monesti yrittäjät unohtavat lisätä kartan, jossa näkyy oma sijainti.

 • CallaPrint

  CallaPrint

  "Voin nukkua yöni rauhassa, kun tiedän, että yritykseni nettisivut toimivat aina. Asiakkaiden tulee olla helppoa ottaa minuun yhteyttä, joten sivujen toimiminen kännykällä on tärkeää. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä uusiin nettisivuihimme." CallaPrint on yritys, joka tekee painotyöt paikan päällä Vantaan toimipisteessä. CallaPrintissä käytetään monipuolisia ja laadukkaita painomenetelmiä. Heiltä löytyy tuotteita vaikka mihin lähtöön: tekstiilipainatusta, tuotepainatusta, mainosteippauksia, julisteita ja banderolleja. Monipuolinen valikoima on hyvä tuoda esiin myös omilla kotisivuilla. CallaPrint tekee yhteistyötä eri toimittajien kanssa, jolloin linkit yhteistyökumppaneiden sivuille ovat tärkeässä roolissa. CallaPrintille tärkeää oli, että sivut toimivat aina, eikä ole vaaraa, että ne kaatuisivat. Nyt sivut pysyvät hyvin pystyssä – on sitten vieraita pari tai useita tuhansia. Koskaan ei voi tietää, jos jokin markkinointikampanja menestyy kunnolla ja sivuille ryntää tuhansia ihmisiä. Kotisivut pitää olla toiminnassa 24h. Kiireisellä yrittäjällä ei ole aina aikaa katsoa ohjelmistopäivityksiä, eikä voi jättää sen varaan, jos jokin päivitys unohtuu. Digilickin tekemät sivut päivittyvät itsekseen, eikä ole huolta, että manuaalisesti jokin päivitys olisi jäänyt tekemättä. Yhteisessä koulutuksessa käytiin läpi, miten kotisivujen sisältöä ja kuvia päivitetään. Näin on jatkossa helppo päivittää sisältöä sivustolle, ilman että jokaisesta pienestä päivityksestä pitäisi maksaa erikseen. Yhteistyö oli helppoa ja mukavaa. Kuka sanoo, että kotisivujen suunnittelu pitäisi olla tylsää - myös nauraa saa. Budjetti piti täsmälleen paikkaansa, eikä mitään yllätyskuluja matkan varrella tullut. Myös aikataulussa pysyttiin ja kotisivut näkivät päivänvalon sovittuna aikana.

 • CCO Laurea

  CCO Laurea

  Pirjon ja Digilickin kanssa oli erittäin helppo tehdä töitä. Aikataulut olivat joustavia ja aina pystyi pyytämään neuvoa ja apua verkkosivujen päivittämisen kanssa. Minulle ja muille laurealaisille jäi hyvä mielikuva yhteistyöstä."

 • Vekarateatteri

  Vekarateatteri

  Uusien kotisivujen suunnittelu ja toteutus Digilickin kanssa oli hieno ja nettimarkkinoinnin ymmärrystämme avartava kokemus. Digilickin väki tutustui toimintaamme perinpohjaisesti ja teki hienoja ehdotuksia kotisivujemme toteutuksesta ja toiminnoista, joita emme itse olleet edes osanneet ajatella.

 • LisFix

  LisFix

  Digilickiltä sain uudet sivut, joissa tärkeää oli ennen kaikkea sujuva käyttökokemus asiakkaalle. Nyt ajanvaraus ja hinnasto löytyvät vaivattomasti ja lisäksi sivut ovat visuaalisesti miellyttävän näköiset. On myös hyvä tietää, että tekniset asiat kuten hakukonelöydettävyys on varmasti tehty ammattitaidolla eikä siitä tarvitse itse huolehtia. Yhteistyö ja yhteydenpito Digilickin porukan kanssa oli vaivatonta ja nopeaa.

 • Beauty+

  Beauty+

  Sivuista tuli kauniit ja palveluni on ryhmitelty selkeästi, jotta asiakkaat ne varmasti sivuilta löytävät. Myös kuvien ja blogitekstien lisääminen on helppoa, joten jatkossa pystyn päivittämään sivun sisältöä vaivattomasti itse. Kiitokset Pirjolle hyvästä yhteistyöstä!

 • LabMaster

  LabMaster

  LabMaster on turkulainen diagnostiikkayritys, joka tarvitsi sivut, jotka ovat nopeasti itse päivitettävissä.

 • Kamomilla

  Kamomilla

  Digilickin kanssa oli helppo tehdä kotisivuja. He selittivät asioita selkokielellä ja ehdottivat sivuston toiminnallisuuteen liittyviä asioita, joita emme olisi osanneet kysyä. Nyt asiakkaamme saavat meihin helposti yhteyden ja sivumme näyttävät nykyaikaisilta.

 • Geia Beauty

  Geia Beauty

  Haluttiin kotisivu, jossa on nopeasti kaikki tieto samalla sivulla. Asiakas pystyy helposti tekemään varauksen upotetulla Timma-ajanvarauspalvelulla.

 • Tilitaito Laitinen

  Tilitaito Laitinen

  Kirjanpitäjän sivut, jotka ovat selkeät ja yksinkertaiset.Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.